Κεντρική NBA Ο Ροζίερ υπογράφει το “θρίλερ” στην κορυφή του top-10! (vid)
NBA

Ο Ροζίερ υπογράφει το “θρίλερ” στην κορυφή του top-10! (vid)

terry rozier celtics

Οι Ιντιάνα Πέισερς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 19 πόντους, ανέτρεψαν τα δεδομένα και πήραν προβάδισμα 5 πόντων, 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Οι Μπόστον Σέλτικς, όμως, δεν θα άφηναν το παιχνίδι να ξεγλιστρήσει έτσι.

Με δύο τρίποντα του Κάιρι Έρβινγκ κι ένα λέι-απ του Μάρκους Σμαρτ, η διαφορά έπεσε στον πόντο (111-110), με τους Πέισερς να έχουν 4/4 βολές στο μεσοδιάστημα. Το ματς ήθελε 9.3” για το τέλος κι η κατοχή βρισκόταν στα χέρια της Ιντιάνα. Τότε, όμως, συνέβη το εξής “μαγικό”.

Η πίεση των Σέλτικς απέδωσε καρπούς, η πάσα του Μπογκντάνοβιτς εκλάπη από τον Τέρι Ροζίερ κι ο πόιντ-γκαρντ των “κελτών” ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε για το τελικό 111-112, σε μια από τις ματσάρες της χρονιάς!

https://twitter.com/BleacherReport/status/942945967463993344

Στις υπόλοιπες θέσεις του top-10, ο Λάρι Νανς “πετάει” εις διπλούν, με το tomahawk που επιτυγχάνει στο νο.2 να είναι ένα από τα καρφώματα της χρονιάς! Οι Τζούλιους Ραντλ και Τζέισον Τέιτουμ τραντάζουν τη στεφάνη με δυναμικό τρόπο ενώ οι Κέβιν Ντουράντ και Ντέιβιντ Γουεστ σώζουν την παρτίδα για τους Γουόριορς σε άμυνα κι επίθεση.

Το top-10 της ημέρας (18/12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…