Κεντρική Ασίστ Shadow “O Γκάλης πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ”

“O Γκάλης πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ”

giannis sfairopoulos

Ο Νίκος Γκάλης πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ και ενέπνευσε πολλούς αθλητές και πολλές νέες γενιές, όπως δήλωσε ο Γιάνης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ακόμη για το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη ότι θα απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι από τον πάγκο, χωρίς άγχος.

Αναλυτικά:

“Τον θυμάμαι πολύ καλά τον Γκάλη. Θυμάμαι που ήμουν στον Απόλλων Καλαμαριάς και οι μάχες Άρη-ΠΑΟΚ ήταν καθηλωτικές για όλη τη χώρα. Ο Γκάλης προσέφερε πολλά στο μπάσκετ. Του αξίζει αυτό που έγινε να μπει στο Hall of Fame και πιστεύω ότι είναι ένας αθλητής που έδειξε στο μπάσκετ αλλά και σε όλα τα αθλήματα πώς είναι ο επαγγελματίας πώς να αγωνίζεσαι, πώς να είναι το ήθος σου και πώς να συμπεριφέρεσαι. Ενέπνευσε πολλούς αθλητές και τις νέες γενιές. Δεν γίνεται εύκολα από κανέναν και είναι σημαντική η επιρροή που είχε στην μπασκετική και αθλητική παιδεία της χώρας”.

Για το γεγονός πως θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου στο παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: “Θα απολαύσω ένα ωραίο παιχνίδι από τον πάγκο χωρίς άγχος. Μου αρέσει η πίεση, αν δεν μου άρεσε δεν θα ήμουν εδώ. Κάθε άνθρωπος θέλει τέτοια παιχνίδια και παιχνίδια σαν το σημερινό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε φίλους και να τιμήσει ο κόσμος ένα μεγάλο αθλητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…