Κεντρική Basket League Άρης Ο Μποχωρίδης… προοδεύει και γίνεται πολύτιμος

Ο Μποχωρίδης… προοδεύει και γίνεται πολύτιμος

zielona boxoridis leyteris

Πήρε από το… χέρι τον Άρη και τον οδήγησε στο πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό “διπλό”. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε φοβερό ματς απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα, πέτυχε 22 πόντους συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και γενικώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού φανέρωσε ουκ ολίγες φορές την αγωνιστική του ποιότητα.

Τα νούμερα “δείχνουν” πως ο Ελληνας παίκτης κατά το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης… προοδεύει ολοένα και περισσότερο. Κόντρα στην Οστάνδη είχε πετύχει τέσσερις πόντους έχοντας ενσωματωθεί στην αποστολή των “κιτρίνων” δύο 24ωρα πριν τον αγώνα με τους Βέλγους. Προφανώς και δεν ήταν έτοιμος… Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης ανέβασε στροφές σε σχέση με το ματς με αντίπαλο την Οστάνδη, είχε 11 πόντους (και επτά ριμπάουντ) κόντρα στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ ενώ βάσει ranking (συγκέντρωσε 14 βαθμούς) ήταν ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του Άρη στο ματς απέναντι στους “πράσινους”.

Στο παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα βελτιώθηκε κι άλλο… Με τους 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και τους 22 πόντους αποτέλεσε τον MVP των “κιτρίνων”, με τον Μποχωρίδη μάλιστα να έχει 9 ασίστ αλλά και τρία κλεψίματα κόντρα στους Πολωνούς. Πλέον ο “Μπόχω” δείχνει αυτό το οποίο περίμεναν στον Άρη, ότι δηλαδή θα αποτελεί ένα σημαντικό “γρανάζι” για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη και θα ξεδιπλώνει τα ηγετικά του προσόντα.

Ήδη αυτό το τελευταίο το έκανε για τα καλά στον αγώνα με την Ζιελόνα Γκόρα και φάνηκε πως είχε τον… αέρα να πάρει προσωπικές ενέργειες προκειμένου να δώσει λύσεις στον Άρη, είτε εκτελεστικά, είτε δημιουργικά. Να σημειωθεί πως στα τελευταία δύο παιχνίδια, αυτά απέναντι στον Παναθηναϊκό και τους Πολωνούς, ο Μποχωρίδης είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης ανάμεσα στους συμπαίκτες του και αν μη τι άλλο ο Ελληνας παίκτης αρχίζει να δείχνει πόσο πολύτιμος μπορεί να είναι για τους “κίτρινους”.

To… παζλ της “κιτρινόμαυρης” πορείας του Μποχωρίδη: Θυμηθείτε το θέμα του ebasket.gr πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…