Κεντρική NBA Νο.8 ή νο.24; Ο Κόμπι αποφάσισε! (vid)
NBA

Νο.8 ή νο.24; Ο Κόμπι αποφάσισε! (vid)

kobe bryant

Πάμπολλα είναι τα κατορθώματα του Κόμπι Μπράιαντ, τόσο με το νο.8, όσο και με το νο.24 στη φανέλα του. Ο μύθος των Λος Άντζελες Λέικερς πέτυχε σχεδόν εφάμιλλες διακρίσεις με αμφότερους τους αριθμούς, κάτι που οδήγησε στους ιθύνοντες των Λέικερς να αποσύρουν και τους δύο, στη χθεσινή, λαμπρή τελετή.

Όπως γίνεται κατανοητό, η επιλογή ενός μόνο αριθμού αποτελεί σχεδόν αδιέξοδο αλλά ο ίδιος ο Κόμπι φρόντισε να ξεχωρίσει έναν από τους δύο, στη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη του ματς των Λέικερς εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Συγκεκριμένα, ο Κόμπι ερωτήθηκε, σχετικά με το ποιον αριθμό θα προτιμούσε σε περίπτωση που χτιστεί κάποιο άγαλμα προς τιμήν του, αντιμετωπίζοντας την ερώτηση αυτή με χιούμορ σε πρώτη φάση: “Αν ήταν να βάλουμε μαλλιά στο άγαλμα, η απάντηση είναι ξεκάθαρη! Συνεχώς αλλάζω γνώμη. Το 8 έχει κάτι που το 24 δεν θα έχει ποτέ: Είναι η ικανότητα του να βγάζεις μαλλιά!

Στη συνέχεια, όμως, ο “Black Mamba” έδωσε μια σαφή απάντηση: “Το 24 ήταν πιο ταλαντούχο. (Όταν φορούσα το 24) έδινα βάση σε πράγματα που ήταν πιο δύσκολο να κάνει κάποιος. Σωματικά, ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όταν έπαιζα εναντίον των Σέλτικς (το 2010), είχα πρόβλημα στο πόδι και σπασμένο δάκτυλο. Αν με ανάγκαζαν να διαλέξω, θα έπαιρνα το 24“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…