Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να πάρουμε εκδίκηση κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ…”

“Να πάρουμε εκδίκηση κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ…”

goss paok

Ο ΠΑΟΚ είχε άσχημη εμπειρία απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ στην Γερμανία, έχασε με 103-70 και ο Φιλ Γκος επιθυμεί… ρεβάνς. Ο Αμερικανός δήλωσε πριν την έναρξη της προπόνησης: “Είναι κρίσιμο ματς για εμάς αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. To πιο σημαντικό κομμάτι είναι να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ, να μην τους αφήσουμε να πάρουν ριμπάουντ για να μπορέσουμε να έχουμε τύχη. Εχω παίξει απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ.

Είναι σκληρή ομάδα, παίζει σκληρή άμυνα. Αν θες να προχωρήσεις στην διοργάνωση, πρέπει να παίξεις και εσύ σκληρά και να ελέγξεις τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό που παίζουμε στο γήπεδό μας. Πρέπει να κερδίσουμε. Χάσαμε με μεγάλη διαφορά εκεί (σ.σ. στην Γερμανία) και τώρα πρέπει να πάρουμε εκδίκηση στο γήπεδό μας”.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: “Ακόμη δεν έχω μάθει 100% τα συστήματα. Είμαι σε καλή κατάσταση αλλά ψάχνω να βρω ρυθμό. Μπορεί να είμαι σε φόρμα, όμως ακόμη δεν έχω αγωνιστικό ρυθμό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή και σκληρή δουλειά για να προκριθούμε στο Champions League αλλά και για να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα”.

Για το ότι η Λούντβιγκσμπουργκ έχασε με 20 πόντους διαφορά από την Μπάγερν: “Δεν μου λέει κάτι αυτό. Το Champions League είναι τελείως διαφορετικό από το γερμανικό πρωτάθλημα, όπως και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως είναι και γι’ αυτούς (σ.σ. τους αντιπάλους) για να μείνουν στην κορυφή”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …