Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να παραμείνουμε ταπεινοί”

“Να παραμείνουμε ταπεινοί”

pascual

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος της αναμέρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ τόνισε πως πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί ως το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι εδώ στο ΟΑΚΑ. Εξελίχθηκε όπως λίγο-πολύ το περιμέναμε. Στην αρχή χάσαμε κάποια σουτ, χάσαμε κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τον τρόπο για τη νίκη με την άμυνα και την επίθεση. Η Ουνικάχα έπαιζε κι αυτή καλά όμως η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στο φινάλε μας έδωσε τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή, είμαστε σε μια καλή κατάσταση όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Κάθε παιχνίδι είναι μια νέα ιστορία, μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να χάσεις… Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, τώρα έχουμε το παιχνίδι στο Κάουνας που είναι δύσκολο. Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημά μας ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης. Απλώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί” εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Οι παίκτες είναι άνθρωποι, προσπαθούν να σουτάρουν και να σκοράρουν όμως δεν είναι πάντα εύκολο. Πρέπει να προσπαθείς να κερδίσεις ως το τέλος κι αυτό δεν είναι ποτέ εύκολο. Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που δεν μας ταιριάζει σαν στιλ, διαφορετικό από το δικό μας. Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εμφανίσεις μας, με ικανοποιεί ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια εκτός από την Μπαρτσελόνα. Στη Μόσχα δεν παίξαμε καλά όμως ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα βγαίνει στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει και σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια είναι σε θέση να το κάνει. Πρέπει να κατορθώσουμε όλο και περισσότεροι παίκτες να παίζουν καλά, παίκτες οι οποίοι έχουν δείξει καλά στοιχεία όμως πρέπει να είναι πιο σταθεροί ώστε να μην έχουμε αυξομοιώσεις στην απόδοσή μας. Είμαστε ακόμα στο 1/3 της σεζόν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…