Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να δείξουμε την ίδια εικόνα και στα επόμενα ματς”

“Να δείξουμε την ίδια εικόνα και στα επόμενα ματς”

giannopoulos rethimno

Το Ρέθυμνο κατάφερε να κερδίσει τον ΓΣΛ Φάρο και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο παίκτης της ομάδας, Χάρης Γιαννόπουλος, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ ότι αυτή είναι η κανονική εικόνα της κρητικής ομάδας και αυτήν πρέπει να δείξουν και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα του Ρεθύμνου: “Ναι, αυτή είναι η εικόνα και αυτή πρέπει να δείξουμε και στα επόμενα ματς. Η ομάδα θα πρέπει να παίζει έτσι σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη”.

Για το τι έφταιξε στα προηγούμενα ματς: “Νομίζω ότι ήταν καθαρά θέμα απειρίας των ξένων, καθυστερήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες στην ομάδα, πήρε παραπάνω χρόνο. Επίσης, έγιναν κάποιες αλλαγές και μας κόστισε χρονικά. Πλέον όμως, είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα νομίζω”.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα: “Ο Προμηθέας θεωρώ πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Παίζει πάρα πολύ γρήγορο μπάσκετ, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και μπορεί να αγωνιστεί με διαφορά σχήματα. Εμείς θα πρέπει όλοι οι παίκτες να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Νομίζω ότι μετά τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είναι το δυσκολότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…