Κεντρική Γυναίκες Μισσας: “Ίδια σοβαρότητα και προσήλωση”

Μισσας: “Ίδια σοβαρότητα και προσήλωση”

missas

Μετά την πρόκριση στη φάση των μπαράζ του Eurocup, όπου θα αντιμετωπίσει την ρουμάνικη Σέπσι, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην Α1 Γυναικών και στο αυριανό (3/12) εντός έδρας παιχνίδι με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: “Σίγουρα προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι έχοντας δώσει μία πολύ μεγάλη μάχη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει πολύ γρήγορα να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα και σίγουρα να ξεπεράσουμε το κομμάτι της κούρασης, η οποία υπήρχε και από τις μετακινήσεις και από το παιχνίδι με τη Ρίγα. Φυσικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Είναι συνήθεια μίας ομάδας που παίζει στην Ευρώπη να έχει συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και την ίδια προσήλωση που έχουμε όλο αυτό το διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…