Κεντρική Β' Εθνική Μοίρασε χαρά ο Πανελευσινιακός (vid)

Μοίρασε χαρά ο Πανελευσινιακός (vid)

panelefsiniakos dafni

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πανελευσινιακός επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Ελευσίνας και μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά.

Αναλυτικά:
“Ο Πανελευσινιακός πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ελευσίνας πραγματοποίησε και φέτος την επίσκεψη του μοιράζοντας χαρά και δώρα! Αθλητές από την Ανδρική ομάδα και αθλήτριες από τη Γυναικεία ομάδα μαζί με μέλη της Διοίκησης έδωσαν το παρών σε μία εορταστική εκδήλωση στήριξης του πολύτιμου έργου που γίνεται στο ευαίσθητο αυτό κομμάτι της εκπαίδευσης. Όλοι μαζί τραγούδησαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μοιράστηκαν μπάλες και δώρα στα παιδιά και πλημμύρισαν την αίθουσα με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην επίσκεψη συμμετείχαν αθλητές και των υπολοίπων τμημάτων της οικογένειας του Πανελευσινιακού, από την ποδοσφαιρική ομάδα και το τμήμα στίβου. Την αντιπροσωπεία συνόδεψαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Δημήτρης Τσάτσης, εκ μέρους του Δήμου Ελευσίνας, Γιώργος Καλαφατάκης, εκ μέρους των ΕΛΠΕ, Γιάννης Φιλίππου, Πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης, Κώστας Αθανασίου, Πρόεδρος του Τμήματος Ποδοσφαίρου και Νίκος Οικονομόπουλος, εκ μέρους του Τμήματος στίβου του Πανελευσινιακού. Η οικογένεια του Πανελευσινιακού εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους και η δύναμη των μικρών ηρώων να αποτελέσει φως στην ψυχή μας να προχωρήσουμε μπροστά!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…