Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Μιλούν οι «συμπαίκτες» του Γκάλη (vid)

Μιλούν οι «συμπαίκτες» του Γκάλη (vid)

galis ball tainia

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες το βίντεο που περιμέναμε. Το βίντεο που δείχνει πώς γυρίστηκε η πιο σημαντική διαφήμιση, στην ως τώρα ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Το βίντεο στο οποίο δεν μιλά ο Νίκος Γκάλης, αλλά μιλούν για τον Γκάλη όλοι όσοι με τον έναν ή άλλον τρόπο μετείχαν στα γυρίσματα.

Όπως ανέφερε κι η ΟΣΕΚΑ, στην επίσημη ιστοσελίδα της:
«Το βίντεο του Νίκου Γκάλη ήταν συγκλονιστικό. Το έχετε δει όλοι, είτε από το youtube, είτε από το facebook, είτε από την τηλεόραση. Είδατε, όμως, μόνο ένα μικρό μέρος όσων έγιναν, καθώς το γύρισμα κράτησε πάνω από οκτώ ώρες.

Το γύρισμα του τηλεοπτικού έγινε στη Θεσσαλονίκη (στο Ανατόλια), χάρη στην ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ προσφορά του Νίκου Γκάλη και την απίστευτη δουλειά των ανθρώπων του ΟΠΑΠ. Οι φάσεις που καταγράφει η κάμερα αυτή τη φορά δεν είναι «Νίκος Γκάλης εναντίον όλων», όπως καθιερώθηκε στο μπασκετικό στερέωμα, αλλά ο Νίκος Γκάλης στο πλευρό των καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο.

Όσο διήρκησε το γύρισμα, ο άνθρωπος που εδραίωσε το μπάσκετ στη χώρα μας, ξετύλιξε το μεγαλείο της ψυχής του. Στο βίντεο που ακολουθεί, η ομάδα του ΟΠΑΠ (που είναι Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ) και οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ μιλούν για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους με τον αθλητή-θρύλο, τον Νίκο Γκάλη, τον κορυφαίο από τους πρεσβευτές και υποστηρικτές των αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο…

Απολαύστε το:»…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …