Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μεγάλη νίκη, η ομάδα είναι δεμένη…”

“Μεγάλη νίκη, η ομάδα είναι δεμένη…”

Ο ΠΑΟΚ είχε το “πρέπει” της νίκης απέναντι στην Βέντσπιλς, πήρε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ ήθελε και έτσι έμεινε “ζωντανός” όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του “Δικεφάλου” είπε:

Hταν μεγάλη νίκη για εμάς. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίζαμε πιο δυνατά αμυντικά και αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξε το παιχνίδι.

Για την κακή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου: “Δεν ξεκινάμε όπως πρέπει να τα ματς. Και με τον Κολοσσό… Ξέραμε πως η Βέντσπιλς πάει στα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν μπορούμε να σπαταλάμε δεκάλεπτα ή ημίχρονα. Και αυτό το συζητήσαμε τώρα και πρέπει να το λύσουμε άμεσα”.

Για το ότι ΠΑΟΚ κερδίζει πλέον σε οριακά ματς: “Ολοι θέλουμε χρόνο. Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα. Ελέγχουμε το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων και η κάθε μέρα που περνά για εμάς, είναι κέρδος. Ηταν δύσκολο το ξεκίνημα αλλά επειδή αυτή η ομάδα είναι δυνατή εντός των τοιχών, ήταν θέμα χρόνου να αλλάξει η κατάσταση. Υπάρχει πίστη και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Θέλουμε τα ματς που πάνε στο τέλος, να τα κερδίζουμε. Η ομάδα είναι δεμένη. Κάποια προβλήματα πήραν μεγαλύτερη έκταση από όσο θα έπρεπε. Μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά στην καθημερινότητά μας. Εχουμε προβλήματα να τα λύσουμε”.

Για τον Κρουμπάλι: “Η ομάδα έχει δείξει τρία πρόσωπα. Το ένα πρόσωπο που ήταν καλό στην προετοιμασία, υπήρχε ένα μεσοδιάστημα στο οποίο η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα, είχαμε πολλά προβλήματα και δεν είχαμε καλή απόδοση. Δεν έχουμε σταρ στην ομάδα. Θέλουμε συνολική λειτουργία και όταν αυτό γίνεται σωστά, φαίνονται και τα ατομικά χαρακτηριστικά, όπως κι αυτά του Κρουμπάλι”.

Για την υπόθεση πρόκριση: “Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και στο τέλος να είμαστε ζωντανοί για να διεκδικήσουμε την πρόκριση”.

Για το ότι δεν έπαιξε ο Τρις αλλά και για τον τομέα των ριμπάουν και τον χρόνο συμμετοχής του Κλάσεν: “Ο Τρις δεν έπαιξε για λόγους τακτικής. Τα χαμένα ριμπάουντ υπήρχαν και με τον Κλάσεν, άρα δεν χρειαζίομασταν να αλλάξουμε το σύστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπιτς: “Πρόκληση το παιχνίδι με την Λάρισα, κλειδί ο έλεγχος του ρυθμού”

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (28/02) εκτός έδρας την Λάρισα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής…