Κεντρική Basket League Άρης Λάσκαρης:”Όχι άλλες αποχωρήσεις, θα υπάρξουν προσθήκες”

Λάσκαρης:”Όχι άλλες αποχωρήσεις, θα υπάρξουν προσθήκες”

laskaris manos

Στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Άρη ο σύμβουλος της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ,Μάνος Λάσκαρης,μίλησε τόσο για την εκδήλωση όσο και για τις επόμενες κινήσεις των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση:”Είναι εκδηλώσεις εξωστρέφειας και σίγουρα πρέπει να γίνονται, ακόμη και αν υπάρχουν παράπονα αυτή την στιγμή. Εγώ να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και με το νέο έτος να έχουμε και επιτυχίες οι οποίες θα κάνουν τον κόσμο ευχαριστημένο.”

Για τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ Άρης:”Αν μιλάμε για μεταγραφές, ψάχνουμε παίκτη εδώ και 1μιση μήνα. Έχει ζητηθεί και έχουν το ελεύθερο οι προπονητές να φέρουν κάποιον παίκτη που να ταιριάζει με τα τωρινά δεδομένα της ΚΑΕ Άρης. Υπήρχαν κάποιες προτάσεις, οι οποίες, λόγω παλαιότερης εμπειρίας με κάποιον παίκτη δεν θέλαμε κάτι παρόμοιο, και αναφέρομαι στην ηλικία του παίκτη. Δυστυχώς αυτό το διάστημα οι παίκτες που υπάρχουν δεν είναι οι κατάλληλοι ώστε να ενταχτούν και με την εμπειρία που έχουν να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά σίγουρα πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Αποχωρήσεις σύντομα δεν θα υπάρξουν, όμως θα υπάρξουν προσθήκες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…