Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Καταστροφικό το τέταρτο δεκάλεπτο…”

“Καταστροφικό το τέταρτο δεκάλεπτο…”

paok 3

Ο ΠΑΟΚ την Tετάρτη (13/12) γνώρισε την τρίτη του εντός έδρας ήττα του στο Champions League καθώς έχει χάσει από την Γκαζιαντέπ, την Τενερίφη και την Λούντβιγκσμπουργκ και έχει κερδίσει μόνο την Βέντσπιλς. Επειτα από το τέλος του αγώνα με την γερμανική ομάδα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην Λούντβιγκσμπουργκ για την νίκη. Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στην επίθεση αλλά ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό για 40 λεπτά. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο (σ.σ. με την ΑΕΚ)”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ “πήγε” στον ρυθμό της Λούντβιγκσμπουργκ: “Εμείς στο πρώτο ημίχρονο πήραμε 20 πόντους στο λόου ποστ, αυτό σημαίνει πως θέλαμε να παγώσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Απλώς ο ρυθμός κάποιες φορές μπορεί να σε παρασύρει. Δεν θεωρώ πως κάναμε βιαστικές επιλογές”.

Για την διαιτησία: “Ο τρόπους που παίζει η Λούντβιγκσμπουργκ έχει σωματικές επαφες. Παίζει πάνω από το όριο του φάουλ, σε άμυνα και επίθεση και κάποιες φορές χάσαμε την συγκέντωσή μας και παρασυρθήκαμε, όχι αδικαιολόγητα. Ηταν ένας μέρος του παιχνιδιού που το ξέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…