Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε η ΑΕΚ, οφείλουμε να νικήσουμε”

“Είμαστε η ΑΕΚ, οφείλουμε να νικήσουμε”

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
“Επιστρέφουμε στο Πρωτάθλημα, έπειτα από την αναγκαία διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά… Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του εφετινού Λαυρίου, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Το Λαύριο είναι μια ομάδα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, έστω κι αν τελικώς παίρνουμε εμείς το ροζ φύλλο αγώνα.

Είναι γεγονός, ότι πολλές φορές έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν έχουμε διάρκεια. Αυτό προσπαθούμε να διαχειριστούμε. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Είμαστε η ΑΕΚ. Οφείλουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και θα φτάσουμε στη νίκη. Το βέβαιο είναι, ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας.

Υποχρεωνόμαστε εκ των πραγμάτων να επισημαίνουμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο καθρέπτης μιας ομάδας και των αθλητών της είναι μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ανεξάρτητα με το αν έχουμε απέναντί μας τον άλφα ή τον βήτα.

Έχουμε αποδείξει κατά κόρον, ότι κερδίζουμε τον οποιονδήποτε όταν παίζουμε με βάση τις δυνατότητές μας και επίσης, να μην αποδίδουμε τα μέγιστα με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς. Η σταθεροποίηση της απόδοσής μας είναι το ζητούμενο λοιπόν και πιστεύω, ότι προϊόντος του χρόνου θα τα καταφέρουμε, ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

MVP της εβδομάδας ο Μέικον!

Ο Ντάριλ Μέικον είναι ο νέος Stoiximan MVP of the Week! Στην μόλις δεύτερη εμφάνιση του στ…