Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαστε ακόμα ζωντανοί…”

“Είμαστε ακόμα ζωντανοί…”

paok 1

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στην Τουρκία και νικώντας την Γκαζιαντέπ, διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Mετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο επιτελείο. Μείναμε ζωντανοί στο Champions League. Είχαμε ένα πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα με τα παιχνίδια κόντρα σε Λούντβιγκσμπουρκ και AEK, στα οποία ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια. Σήμερα δεν είχαμε πολύ καλή νοοτροπία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πάρα πολλά λάθη, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε, όπως είπα και πριν, είμαστε ακόμα ζωντανοί στον όμιλο”.

Για την Γκαζιαντέπ: “Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Ο Στέφανος Δέδας έχτισε την ομάδα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στην αρχή της σεζόν και τώρα η ομάδα θέλει χρόνο για αλλάξει το παιχνίδι της. Δεν είναι τόσο εύκολο επειδή είναι εντελώς διαφορετική η νέα φιλοσοφία. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται η Γκαζιαντέπ. Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και απλά θα πρέπει να νιώσουν πιο άνετα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…