Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ή θα είσαι μπ..λο ή ομάδα”

“Ή θα είσαι μπ..λο ή ομάδα”

Sakota

Χαρούμενος ήταν μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού για την όγδοη αγωνιστική της Basket LeagueΝτράγκαν Σάκοτα. Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε ακόμη ότι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη ότι πλέον πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ομάδα και όχι μπ…λο.

Αναλυτικά:

“Το πρώτο που είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια ήταν πως δείξατε ότι μπορείτε να είστε ομάδα. Τώρα έχετε δύο δρόμους: Να αποδείξετε στην συνέχεια ότι δεν είστε μπάχαλο – για να μην πω μπουρδ..λο – και είστε καλή ομάδα”.

Για το παιχνίδι: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη για πολλούς λόγους. Έπρεπε να αλλάξουμε οπωσδήποτε το πρόσωπο και το καταφέραμε απέναντι στον πιο ισχυρό αντίπαλο στο πρωτάθλημα μαζί με τον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν πράγματα που δεν είχαμε χρόνο να αλλάξουμε. Πήγα περισσότερο στην ψυχολογία και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την αρχή του αγώνα και την διάρκεια στην απόδοσή μας. Να μειώσουμε τα λάθη και να αντέξουμε όταν πλησιάζει ο αντίπαλος”.

Όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Δεν έχουμε περιθώρια να χαρούμε τη νίκη, γιατί αύριο έχουμε ταξίδι και το επόμενο παιχνίδι ίσως είναι το πιο καθοριστικό στην Ευρώπη. Δεν ήταν τελικός, παρά ένα παιχνίδι στον δρόμο να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλή ομάδα και να έχουμε χρόνο να γίνουμε καλή ομάδα και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να χαρεί μπάσκετ. Ζήτησα από την περιφέρεια να βοηθήσει στα ριμπάουντ και αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού είχαμε 41 ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός είχε μόλις 3 επιθετικά ριμπάουντ και όλα από τον ίδιο παίκτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…