Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η ομάδα ρολάρει, πρέπει να κερδίσουμε την Βέντσπιλς…”

“Η ομάδα ρολάρει, πρέπει να κερδίσουμε την Βέντσπιλς…”

zaras paok mats

Iδιαίτερα καλός ο Θοδωρής Ζάρας στο ματς με τον Κολοσσό… Πέτυχε 10 πόντους και έτσι έδωσε βοήθειες στο σκοράρισμα. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής μίλησε για τις τρεις σερί νίκες του ΠΑΟΚ, τον αγώνα με την Βέντσπιλς αλλά και για τους Γκος και Χαραλαμπόπουλο. Συγκεκριμένα είπε:

“Γνωρίζαμε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμο της, κάτι που κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο με οδηγό την άμυνα μας, τρέξαμε στο γήπεδο, βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε μια φαινομενικά εύκολη νίκη”.

Για τις τρεις συνεχόμενες νίκες του “Δικεφάλου” και το διάσημα της διακοπής: “Νιώθουμε καλύτερα, είχαμε και την ευκαιρία να δουλέψουμε στη διακοπή πάνω σε κάποιους τομείς που έπρεπε. Η ομάδα ρολάρει και μέρα με τη μέρα πιστεύω πως θα γίνεται καλύτερη”.

Για την υπέροχη του ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ και για το αμυντικό κομμάτι: “Είναι θέμα διάθεσης και τα ριμπάουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα μας και αυτό πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια”.

Για τον αγώνα (5/12) με την Βέντσπιλς: “Το ματς της Τρίτης με αντίπαλο την Βέντσπιλς είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί αν δεν τα καταφέρουμε, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η υπόθεση πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση που είχαμε στον αγώνα με τον Κολοσσό και να συνεχίσουμε το σερί μας”.

Για τη δύσκολη συνέχεια και τους Γκος, Χαραλαμπόπουλο: “Η σεζόν είναι πολύ απαιτητική, άλλωστε το γνωρίζαμε εξ’ αρχής. Το ρόστερ είναι αυτό που πρέπει να είναι. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Γκος μπαίνουν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι αρχίζει να βγαίνει άκρη…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…