Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι Κλάσεν, Τρις, Κλάντον και η “επιστροφή” του Καρρά

Οι Κλάσεν, Τρις, Κλάντον και η “επιστροφή” του Καρρά

paok 3

Ολα δείχνουν πως ο Οουεν Κλάσεν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, άλλωστε αυτή η προοπτική επιβεβαιώνεται και από το στρατόπεδο του παίκτη ο οποίος δεν θα ολοκληρώσει την σεζόν στον “Δικέφαλο”. Ηδη έγιναν επαφές για να βρει άμεσα ομάδα (κυκλοφόρησε σενάριο για την Τουρκία, αλλά ακούγεται πως πιθανόν να καταλήξει στην Βίρτσμπουργκ) ενώ ουσιαστικά αναζητείται ομάδα και για τον Μπράντον Τρις ο οποίος δεν έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ.

Επί της ουσίας, από την στιγμή που αποχωρήσουν οι Κλάσεν και Τρις και αποκτηθεί ένας “ψηλός”, ζήτημα για το οποίο στους κόλπους του “Δικεφάλου” εκτιμούν πως μπορούν όλα να κυλήσουν ομαλά στο θέμα του Κιθ Κλάντον (θα πρέπει να αποδεσμευτεί από την Λουκόιλ), θα υπάρχει η δυνατότητα να “επιστρέψει” στην αποστολή για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Καρράς.

Στον “Δικέφαλο” πιστεύουν στον νεαρό (το συμβόλαιό του είναι διάρκειας 2+2 ετών) και θα μπορεί να “ενεργοποιηθεί” ξανά ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής (το τελευταίο διάστημα έμεινε εκτός αποστολής καθώς το ρόστερ “γέμισε” με την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην αγωνιστική δράση και την απόκτηση του Φιλ Γκος).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…