Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η… χειρότερη “εκκίνηση” των τελευταίων πέντε σεζόν

Η… χειρότερη “εκκίνηση” των τελευταίων πέντε σεζόν

paok entos

Ο ΠΑΟΚ μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Λούντβιγκσμπουργκ είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και σε μεγάλο βαθμό “πληρώνει” τις επιδόσεις του στο “Παλατάκι”. Ο “Δικέφαλος” έχει ηττηθεί στα τρία από τα πρώτα τέσσερα εντός έδρας ματς που έδωσε για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μια συγκομιδή (το 1/4) που είναι η χειρότερη των τελευταίων πέντε σεζόν αναφορικά με τους πρώτους τέσσερις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχουμε και λέμε…

Την σεζόν 2013-14 στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στο “Παλατάκι” για το Eurocup, ο ΠΑΟΚ είχε τρεις νίκες (κέρδισε την Μπουντούτσνοστ, έχασε από την Άνκαρα, επικράτησε της Χιμίκ και μετά της Αλμπα Φέρχεβαρ) ενώ την αγωνιστική χρονιά 2014-15 είχε ξεκινήσει το Eurocup με δύο νίκες στους πρώτους τέσσερις εντός έδρας αγώνες (κέρδισε την Ζιελόνα Γκόρα και την Μπούντουτσνοστ και έχασε από Καρσίγιακα και Λοκομοτίβ Κουμπάν).

Την σεζόν 2015-16 για το Eurocup ο “Δικέφαλος” είχε δύο επιτυχίες στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια (ξεκίνημα με νίκη απέναντι στην Σζολνόσκι, ακολούθησε η ήττα από την Μπεσίκτας, υπήρχε μετά το θετικό αποτέλεσμα με την Λιέτουβος Ρίτς και έπειτα το αρνητικό αποτέλεσμα με την Ζενίτ).

Την αγωνιστική χρονιά 2016-17 για το Champions League ο ΠΑΟΚ είχε τρεις νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνες στο “Παλατάκι” (κέρδισε την Ουσάκ, έχασε από την Βιλερμπάν και μετά επικράτησε της Βέντσπιλς αλλά και της Ρόσα Ράντομ) ενώ φέτος (2017-18) οι “ασπρόμαυροι” στο Champions League ξεκίνησαν με εντός έδρας ήττες από Γκαζιαντέπ και Τενερίφη, ακολούθησε η νίκη επί της Βέντσπιλς και την Τετάρτη (13/12) “ήρθε” η ήττα από την Λούντβιγκσμπουργκ. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει κάνει κάκιστη… εκκίνηση (με αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων πέντε σεζόν) την τρέχουσα σεζόν όσον αφορά τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο “Παλατάκι” και αυτό αποτελεί “πληγή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…