Κεντρική Basket League Άρης Η αναμονή για Αρβανίτη και η φημολογία για Κλάντον

Η αναμονή για Αρβανίτη και η φημολογία για Κλάντον

Lefteris Arvanitis Aris

Στην πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Παπακυριάκης με τον Λευτέρη Αρβανίτη, ο τελευταίος προκειμένου να αποκτήσει ξανά ενεργό ρόλο στην ΚΑΕ, ζήτησε να μπορεί να διαχειριστεί εν λευκώ ζητήματα της ομάδας και στην παρούσα φάση είναι σε φάση αναμονής προκειμένου να πάρει το “ΟΚ” από την ιδιοκτησία των “κιτρίνων”. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, πάντως, δεν υπήρχε ουσιαστική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την περίπτωση Αρβανίτη και έτσι το θέμα του μένει στάσιμο, αν και ήδη έχει καταστρώσει πλάνο για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του για το πώς θα “τρέξει” ζητήματα του Άρη ενώ έχει εντοπίσει ανθρώπους που θα μπορούν να  συνεισφέρουν στην ομάδα. Και αυτό αφορά και το οικονομικό σκέλος το οποίο “καίει” αυτή την στιγμή… Οπως και να έχει, απαιτείται άμεσα να βρεθεί λύση στους “κίτρινους” προκειμένου να υπάρχει ομαλή λειτουργία σε διάφορα ζητήματα καθώς υπάρχουν πολλά “ανοιχτά” μέτωπα, με τον Αρβανίτη να έχει άριστη γνώση των θεμάτων του Άρη και αναμφίβολα αποτελεί έναν άνθρωπο που έχει “δώσει” πολλά στους “κιτρίνους” κατά το διάστημα της παρουσίας του στα κοινά της ΚΑΕ.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα μεταγραφικά και μετά το “διαζύγιο” με τον Κιθ Μπένσον, αναπτύχθηκε φημολογία αργά το βράδυ της Παρασκευής σχετικά με την περίπτωση του Κιθ Κλάντον και ότι είναι στη λίστα του Άρη (για να αποτελέσει τον αντι-Μπένσον). Οι δύο Αμερικανοί (σ.σ. Μπένσον και Κλάντον) έχουν τον ίδιο μάνατζερ, με τον νυν παίκτη της Λουκόιλ πρόσφατα να έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Στον “Δικέφαλο” στέκονταν στο ότι ήταν “αγκάθι” πως η Λουκόιλ δεν άφηνε ελεύθερο τον Κλάντον, ο οποίος έχει αρκετά καλό συμβόλαιο στην βουλγάρικη ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…