Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βελτιωνόμαστε και αυτό μας δίνει ώθηση…”

“Βελτιωνόμαστε και αυτό μας δίνει ώθηση…”

margaritis

H νίκη απέναντι στην Βέντσπιλς αποτέλεσε… δώρο για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη καθώς στις 5/12 (ανήμερα του αγώνα) είχε γενέθλια. Ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Λετονούς, για το ματς με τον Κόροιβο αλλά και για την γενικότερη κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

Για την νίκη επί της Βέντσπιλς: “Ήταν σημαντική νίκη και την θέλαμε πολύ. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους”.

Για το “ανέβασμα” της απόδοσης του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό: “Ήμασταν μια νέα ομάδα και θέλαμε χρόνο. Με επιμονή και υπομονή, τώρα δείχνουμε καλό πρόσωπο και έρχονται οι νίκες”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League: “Υπάρχουν ελπίδες για την πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε. Δεν υπάρχει εύκολο ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση. Χρειαζόμαστε κι άλλη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Έχουμε δείξει καλά δείγματα και αυτό μας δίνει ώθηση για την συνέχεια”.

Για το κακό πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Λετονούς: “Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε ριμπάουντ και έτσι δώσαμε δικαιώματα στην Βέντσπιλς. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια και αυτό μας έδωσε την νίκη”.

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: “Είναι δύσκολο ματς, είναι ανταγωνιστική ομάδα ο Κόροιβος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη. Το ότι η ομάδα βελτιώνεται και έχει ένα μικρό σερί, αυτό μας δίνει ώθηση για την συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…