Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “H νίκη στο Clasico θα μας δώσει ώθηση”

“H νίκη στο Clasico θα μας δώσει ώθηση”

caroll

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα και χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να πάρει “αέρα” ενόψει της συνέχειας, όπως ανέφερε ο Τζέισι Κάρολ.

Ακόμη ο γκαρντ των Μαδριλένων πρόσθεσε πως ποτέ ένα clasico δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα παιχνίδια, ενώ τέλος μίλησε για την έδρα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Πρέπει να είμαστε σκληροί και να προστατεύσουμε την έδρα μας. Ο στόχος μας πάντα είναι να μετατρέπουμε το “WiZink Center” σε κάστρο, αλλά τώρα το έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη και πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Βλέποντας το πρόγραμμα, υπάρχει ματς σχεδόν κάθε δύο μέρες και αυτό με την Μπαρτσελόνα είναι ακόμη ένα.

Κοιτάζοντας όμως τη βαθμολογία και το γεγονός πως πρόκειται για Clasicο, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να επικρατήσουμε και, αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε αέρα και θετική αύρα για τα επόμενα παιχνίδια. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα και νομίζω πως θα δείξουμε την καλή εκδοχή της ομάδας μας σε αυτό το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…