Κεντρική Β' Εθνική “H χειρότερη φιλοξενία από τους Τιτάνες”

“H χειρότερη φιλοξενία από τους Τιτάνες”

titanes palama aspida

Η Ασπίδα Ξάνθης ενώ είχε το προβάδισμα λίγα λεπτά πριν το τέλος, όμως τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Τιτάνες στον Παλαμά, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρα πολλά παράπονα τόσο από τους διαιτητές, όσο και από την φιλοξενία που συνάντησαν στην έδρα των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Την ήττα, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, γνώρισε η ανδρική μας ομάδα από τους Τιτάνες Παλαμά, που βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την σωτηρία.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αιφνιδίασαν την ομάδα μας και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο 25-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας συνήλθαν, έσφιξαν την άμυνα τους και σταδιακά βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση μείωσαν την διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με -4 (41-37).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, δέχτηκε μόλις 11 πόντους και προηγήθηκε με 53-52.
Στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου με ένα σερί 9-0 οι παίκτες μας έχτισαν μία διαφορά 10 πόντων (62-52) πέντε λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού.
Στα τελευταία πέντε λεπτά η ομάδα μας προδόθηκε από την αστοχία της και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ροκανίσουν την διαφορά και να ισοφαρίσουν 67-67.
Με 11” να απομένουν ο Παπαδάκης κατέβαζε την μπάλα, δύο αμυντικοί πήγαν πάνω του, κάνοντας πεντακάθαρο φάουλ, οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια και οι Τιτάνες με εύκολο καλάθι έγραψαν το 69-67. Στα τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα μας ήταν άστοχη σε σουτ τριών πόντων και το παιχνίδι έληξε με νίκη των γηπεδούχων.
Παρατήρηση 1η: σε ένα παιχνίδι ντέρμπι με την μία ομάδα να προηγείται με δέκα πόντους πέντε λεπτά πριν την λήξη και την άλλη να προσπαθεί να μειώσει, τα 1-7 φάουλ σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο είναι μία τουλάχιστον περίεργη εικόνα. Επίσης η ανοχή των διαιτητών δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο, θεωρούμε ότι υπόκειται στους κανόνες του αθλήματος ή μήπως όχι;
Παρατήρηση 2η: συναντήσαμε μακράν την χειρότερη φιλοξενία από τους παίκτες και τους παράγοντες των Τιτάνων, επί σαράντα λεπτά μας προκαλούσαν και μας έβριζαν (εξαίρεση ο προπονητής τους ο κύριος Φόρος που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο). Φυσικά έβαλαν και στο ίδιο “τρυπάκι” τον κόσμο τους από την κερκίδα, που στο τέλος ξέφυγε.
Παρατήρηση 3η: το ρητό “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με την αισθητική του καθενός, όπως φυσικά και το ρητό ”οφθαλμόν αντί οφθαλμού”.
Εμείς αποδεχόμαστε την ήττα σαν ένα μεγάλο μάθημα για το πώς πρέπει να προσεγγίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και συνεχίζουμε ακόμα πιο πεισμωμένοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, με πίστη στις δυνατότητες των αθλητών μας.
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται την Καβάλα, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία και το παλατάκι του Ευμοίρου αναμένεται να ζήσει μοναδικές στιγμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…