Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος:”Να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό”

Γιαννακόπουλος:”Να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό”

aek 3

Ο αρχηγός του Λαυρίου,Σάκης Γιαννακόπουλος,μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε για την δυσκολία που είχε το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε όσα έγραψε παρακάτω:

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ήταν πολύ δύσκολη από ψυχολογικής πλευράς. Μετά τη νίκη μας επί της ΑΕΚ, η ομάδα είχε… αδειάσει ψυχολογικά και έπρεπε να βρούμε τρόπο ώστε να μην υπήρχε κάποια δυσάρεστη έκπληξη, από έναν αντίπαλο που διψούσε για μια νίκη. Ευτυχώς τα καταφέραμε αρκετά καλά και εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο που χάσαμε τη συγκέντρωση μας, ήμασταν όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Μια νίκη σημαντική που μας διατήρησε ψηλά στη βαθμολογία.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και σε αυτό το ματς, ο μοναδικός μας στόχος είναι να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα παίζοντας καλό μπάσκετ. Ουσιαστικά για μας αυτό το ματς είναι ένα διάλειμμα από μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων που είχαμε και μία σειράς επίσης δύσκολων αγώνων που έρχονται, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης θα έχουμε μία καλή, μια ιδανική ευκαιρία για να δούμε σε τι σημείο έχουμε φτάσει και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Μόλις τελειώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε μπαταρίες για τα επόμενα ματς.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Δύναμη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …