Κεντρική Γυναίκες Έτοιμος να πυροδοτήσει “βόμβες” ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να πυροδοτήσει “βόμβες” ο Ολυμπιακός

kobry johnson

Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις “κυνηγάει” η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις στις Γκλόρι Τζόνσον και Εβελίνα Κόμπριν. Οι “ερυθρόλευκες” ψάχνουν φέτος την υπέρβαση στην Ευρώπη κι αν τελικά οι δύο παίκτριες απαντήσουν θετικά, τότε ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά.

Η Γκλόρι Τζόνσον είναι απόφοιτη του κολεγίου Tennessee-Knoxville. Το 2012 επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο των draft από τους Tulsa Shock, με τους οποίους στην πρώτη της χρονιά κατέλαβε την τέταρτη θέση στα κλεψίματα. Η 27χρονο πάουερ φόργουορντ όλες τις σεζόν είχε εξαιρετικά νούμερα.

Η Εβελίνα Κόμπριν ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από την ομάδα της Βίσλα Κρακοβίας, ενώ έχει “πλούσια” εμπειρία και από το WNBA. Η Πολωνέζα φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα από το 2011 μέχρι και το 2015. Μάλιστα, το 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη φανέλα των Φίνιξ Μέρκιουρι. Από το 2015 η 35χρονη αγωνίζεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Φενέρμπαχτσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …