Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ενδεχομένως πίεσα την ομάδα στην αρχή της χρονιάς”

“Ενδεχομένως πίεσα την ομάδα στην αρχή της χρονιάς”

aris lykogiannis kolossos rodou

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου στην έδρα του Προμηθέα ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι το διπλό αυτό είναι ένα απ΄αυτά, που σου διευκολύνουν τη ζωή στη συνέχεια, ενώ ανέφερε ότι ζηλεύουν την ομάδα της Πάτρας, που παίζει σ΄ένα τέτοιο γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είναι από εκείνες τις μεγάλες νίκες που ψάχνεις να βρεις από νωρίς στην σεζόν για να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου. Όλη η ομάδα του Κολοσσού είχε ένα έξτρα κίνητρο σήμερα, καθώς ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Γκοτζογιάννης έχασε τον πατέρα του την εβδομάδα που πέρασε. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που κάνει τα πάντα για την ομάδα και θέλαμε να του δώσουμε μια χαρά.

Όλα τα παιδιά ήθελαν να κερδίσουν. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και στην άμυνα και στην επίθεση, βρεθήκαμε σε εξαιρετική ημέρα στο περιφερειακό σουτ, παίξαμε απελευθερωμένοι, χωρίς πίεση και άγχος και διαβάσαμε σωστά τις αλλαγές του Προμηθέα. Η φετινή μας ομάδα είναι μια ρούκι ομάδα και εγώ ενδεχομένως να την πίεσα στην αρχή της χρονιάς.

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι για να πάρουμε ένα τέτοιο παιχνίδι έπρεπε να είμαστε μυαλωμένοι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο. Έχει χτιστεί με λογική και διαθέτει πλούσιο και γεμάτο ρόστερ. Ζηλεύουμε την ομάδα του Προμηθέα και θέλουμε να παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας έχει 4 δημιουργούς. Επιλέξαμε να παίξουμε «χεντς άουτ» σε 2 από αυτούς, συγκεκριμένα στον Γκίκα και στον Χολ. Αυτό ήταν σημαντικό, καθώς έφυγε η μπάλα από τα δικά τους χέρια. Στην επίθεση σημαδέψαμε τον Μιλόσεβιτς, ο οποίος θεωρώ ότι είναι πιο αργός παίκτης του Προμηθέα στα πόδια. Ενδεχομένως η υπέρ μας διαφορά να ήταν και πιο μεγάλη αν ο Προμηθέας δεν έβαζε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…