Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ένας… παλιός γνώριμος τον “πλήγωσε” δύο φορές

Ένας… παλιός γνώριμος τον “πλήγωσε” δύο φορές

walkup

Ο Τόμας Γουόλκαπ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (13/12)… Πέτυχε 18 πόντους (2/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 5/6 βολές), ακόμη είχε έξι ριμπάουντ αλλά και πέντε ασίστ. Μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο πολύ καλό ματς του 24χρονου Αμερικανού απέναντι στον “Δικέφαλο”.

Βλέπετε, ο Γουόλκαπ είχε πετύχει 18 πόντους κόντρα στον ΠΑΟΚ -και- στο παιχνίδι (103-70) του πρώτου γύρου που έδωσε η Λούντβιγκσμπουργκ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Αμερικανός δεν είναι άγνωστος στον “Δικέφαλο” αλλά πρόκειται για έναν παλιό… γνώριμο δεδομένου πως συμμετείχε στο Portsmouth Invitational Tournament το 2016. Εκεί όπου είχε βρεθεί ο τεχνικός διεθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και είχε την δυνατότητα να τον δει, ανάμεσα σε πολλούς άλλους παίκτες.

Στις 23/03/2016 η ΚΑΕ είχε ανακοινώσει: “Ο τεχνικός διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος θα μεταβεί τον προσεχή Απρίλιο στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament, το φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος (2016) από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ. Ο κ. Σταυρόπουλος θα μεταβεί στις ΗΠΑ στις 9 Απριλίου με πρώτο προορισμό την Washington και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου από 13-16/4 θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament”.

Ο Γουόλκαπ στο συγκεκριμένο τουρνουά είχε μέσο όρο 10,3 πόντους, ο ΠΑΟΚ είχε επικεντρώσει την προσοχή του σε άλλους καλαθοσφαιριστές που είχαν πάρει μέρος στο Portsmouth Invitational Tournament και ο Αμερικανός την σεζόν 2016-17 έπαιξε στους Windy City Bulls. Από τον Αύγουστο του 2017 ανήκει στην Λούντβιγκσμπουργκ, στην οποία μάλιστα ανάμεσα στους συμπαίκτες του έχει τον υψηλότερο μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά ματς. Αν μη τι άλλο, οι Γερμανοί πέτυχαν διάνα με την απόκτηση του Γουόλκαπ…

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …