Κεντρική Basket League Άρης “Εχουν δεχτεί πίεση οι παίκτες, κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε…”

“Εχουν δεχτεί πίεση οι παίκτες, κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε…”

Ικανοποιημένος, όπως είναι λογικό, ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την καλή εμφάνιση του Άρη απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

“Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει αρκετά καλύτερα. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μακριά από την Θεσσαλονίκη. Οι 21 ασίστ δείχνουν πόσο καλά δώσαμε την μπάλα. Ήρθαμε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί ξέραμε ότι η Ζιέλονα Γκόρα μπορεί να σε τιμωρήσει. Διαθέτει καλούς σουτέρ και σκληρούς παίκτες στην ρακέτα. Εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι και παίξαμε αρκετά έξυπνα. Όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν δεχτεί πίεση… Παίζουμε καλύτερο μπάσκετ και αυτό μας δίνει αισιοδοξία. Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη: “Τον θέλαμε από το καλοκαίρι και τον περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή. Επειδή το ήθελε κι αυτός πολύ, τον αποκτήσαμε. Όλα τα παιδιά σήμερα έδωσαν στοιχεία στην ομάδα και έδωσαν την ευκαιρία στον Λευτέρη να βγάλει τις ικανότητές του. Αντίστοιχα και ο Λευτέρης τους βοήθησε για να παίξουν καλύτερα. Είχαμε θέματα πολλά το προηγούμενο διάστημα,αλλά το κυριότερο είναι ότι τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν καλύτερα πόσο έξυπνοι πρέπει να είμαστε στο παιχνίδι”.

Για την ενίσχυση: “Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα… Θα συνεχίσουμε να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, να βελτιωνόμαστε κι αν βρούμε ευκαιρία να προσθέσουμε δύναμη και ποιότητα, θα χαρούμε πολύ, γιατί χρειαζόμαστε περισσότερα παιδιά. Κάτι θα γίνει πιστεύω…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οταν ο “Αυτοκράτορας” κατέκτησε το Κύπελλο του 2004

Iδιαίτερη αναφορά στον τίτλο του 2004, όταν ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό με 73-70, έκανε η…