Κεντρική A2 Δεσποτάκης: “Το μπάσκετ είναι παντού ίδιο”
A2

Δεσποτάκης: “Το μπάσκετ είναι παντού ίδιο”

Ο Μάριος Δεσποτάκης διαδέχθηκε τον Τζίμη Κουστένη στον πάγκο του Αρκαδικού και στις πρώτες δηλώσεις κατέστησε σαφές ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Α2.

“Ο Αρκαδικός έχει ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ και η θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή δεν αρμόζει στην ομάδα. Σκοπός είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση αυτή που υπάρχει και να πετύχουμε τον στόχο”, τόνισε αρχικά ο νέος προπονητής της ομάδας της Τρίπολης.

Για το αν αποτελεί για τον ίδιο μία πρόκληση ο Αρκαδικός και η Α2: “Σίγουρα είναι πρόκληση. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο αρκεί να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να μπορείς να δουλεύεις απερίσπαστος και να καταφέρνεις να βγάζεις τα καλύτερα στοιχεία της ομάδας σου στο παρκέ. Αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις κατηγορίες”.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με το Ψυχικό: “Ο στόχος για την ομάδα είναι πάντα οι νίκες. Ο Αρκαδικός χρειάζεται νίκες οπότε δεν υπάρχει παιχνίδι όπου θα πάμε έχοντας κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας. Οι νίκες για να έρθουν θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, σωστό μπάσκετ και καλή νοοτροπία εντός και εκτός παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στο παρκέ στην Ελευθερούπολη (pic)

Το πράσινο φως της Πολιτείας για επιστροφή των ομάδων της Α2 στις προπονήσεις έχει κινήσει…