Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν καιγόμαστε για ενίσχυση”

“Δεν καιγόμαστε για ενίσχυση”

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά και τις 29 ασίστ που έδωσαν οι παίκτες του, ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της Ένωσης κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο για τη δέκατη αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας” αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά μετά την αναμέτρηση και τόνισε ότι δεν καίγονται για ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο: “Θέλαμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα και όποτε χρειάστηκε δώσαμε θέαμα. Είπα στα παιδιά συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και τις 29 ασίστ, κάτι που σπάνια βλέπουμε. Η Λάρισα δεν είχε όλους τους παίκτες, αλλά δείξαμε σεβασμό και παίξαμε σοβαρά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μην χωρίζουμε τους αντιπάλους σε ντέρμπι και μη ντέρμπι. Δώσαμε χρόνο και είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε μια εβδομάδα που μπορούμε να δώσουμε ένταση. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς”.

Για τα μεταγραφικά: “Από τη στιγμή που ήρθα αυτό το θέμα υπήρχε. Η αγορά είναι γνωστή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν. Κάτι που θέλαμε εμείς είναι να ενισχύσουμε την ομάδα. Αυτοί οι παίκτες που θέλουμε δεν υπάρχουν. Έχουμε μια ομάδα, δεν καιγόμαστε για ενίσχυση και αν ο παίκτης δεν είναι αυτός που θέλουμε, δεν έχουμε ανάγκη να βιαζόμαστε.

Δεν αποφεύγω το θέμα, βλέπουμε την αγορά. Έχουμε σημεία που ίσως να θέλαμε κάτι άλλο. Αυτό που βλέπουμε δεν σημαίνει πως ίσως αλλάζει. Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί. Πρώτος στόχος είναι αυτές τις μέρες να βελτιωθούμε και να δώσουμε σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία και ανάλογα βλέπουμε”.

Για όσα άλλαξαν και θα αλλάξουν στην ΑΕΚ: “Η ομάδα και το καλοκαίρι φαινόταν καλή. Κάπου εκεί ήθελε αντίδραση και απάντηση. Δεν έχω πολλά να κριτικάρω. Όταν τα παιδιά είναι πεσμένα πρέπει να τα σηκώσεις”.

Για τον Λαρεντζάκη: “Ο γιατρός ζήτησε να μην παίξει μέχρι τέλους. Ο Λαρεντζάκης είχε πρόβλημα στον ώμο. Δεν είχαμε ανάγκη να τον κρατάμε μέχρι τέλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Αρνητικά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναφορικά με το μέτωπο του κορωνοϊού, αφού τ…