Κεντρική NBA Ασταμάτητοι ΛεΜπρόν και Λοβ, 10 σερί και συνεχίζουν οι Καβς! (vid)
NBA

Ασταμάτητοι ΛεΜπρόν και Λοβ, 10 σερί και συνεχίζουν οι Καβς! (vid)

lebron james cavs

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους τα “σκοτάδια” των πρώτων αγώνων της φετινής σεζόν, φθάνοντας πλέον στις 10 σερί νίκες! Οι φιναλίστ του NBA πέρασαν με δυσκολία από την Ατλάντα, επικρατώντας των Χοκς με 121-114, έχοντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ως “προστάτη” της ομάδας σε άμυνα κι επίθεση!

Πιο αναλυτικά, ο Τζέιμς είχε 24 πόντους με 8/11 σουτ και 5/7 βολές ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 12 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι ο “βασιλιάς” μπαίνει στον μήνα Δεκέμβριο, έχοντας +28 πόντους, +8 ριμπάουντ και +8 ασίστ ανά αγώνα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Επιθετικά, ο Τζέιμς ήταν πολύ οικονομικός στις προσπάθειές του, αναμειγνύοντας το ακαταμάχητο, κάθετο παιχνίδι του με το βελτιωμένο σουτ από μακρινή απόσταση (3/6 τρίποντα). Σημείωσε, μάλιστα, ένα τρομερά κρίσιμο τρίποντο με 100 δευτερόλεπτα για τη λήξη, διαμορφώνοντας το 116-112.

Αμυντικά, ο ΛεΜπρόν έβλεπε ότι ο Ντένις Στέντερ έκανε μεγάλη ζημιά στο πρώτο ημίχρονο κι αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος το μαρκάρισμά του, περιορίζοντάς τον σημαντικά. Αυτή ήταν κι η απόδειξη ότι ο Τζέιμς είναι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του πλανήτη στις περιπτώσεις που επιδιώκει πραγματικά να παίξει lock-down άμυνα.

Τα highlights του Τζέιμς

Από την άλλη, ο Κέβιν Λοβ ήταν ξανά “καυτός”, έχοντας 25 πόντους και 16 ριμπάουντ με 4/9 τρίποντα. Για ακόμη μια φορά, έπαιξε άψογα τον ρόλο του stretch ψηλού και είχε σημαντικό μερίδιο στην καταπληκτική 3η περίοδο του ματς, με 12 πόντους και 3/4 τρίποντα στο διάστημα αυτό.

Τα highlights του Λοβ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…