Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωση με ήθος

Ανακοίνωση με ήθος

Οι Τιτάνες Παλαμά απάντησαν στην ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης. Ο πρόεδρος της ομάδας, Βάιος Μπακαβέλος, έδειξε το ήθος του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ξάνθης, ενώ ανέλυσε όλα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της Ασπίδας για τη διαιτησία και τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση:
“Με αφορμή τη μακροσκελής ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης στο Aspida Xanthis Basketball Club και στο σημείο που αφορά το σύλλογό μας και μόνο προς ενημέρωση θέλω να αναφέρω τα εξής.

Παρατήρηση 1: Συνολικά φάουλ των ομάδων στον αγώνα. ΤΙΤΑΝΕΣ 22, ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 23….Και επιπλέον οι ΤΙΤΑΝΕΣ εκτέλεσαν 23 βολές ενώ η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 21…Και τα δύο νούμερα βγαλμένα από το φύλλο αγώνα. Όσον αφορά την τελευταία φάση ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα προς ενημέρωση όλων.

Παρατήρηση 2: ….Μακράν χειρότερη φιλοξενία;;; Tη στιγμή που σύλλογοι εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογό μας και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις όπως η Χαλκηδόνα και η Ελίμεια και μάλιστα με ήττα της ομάδας μας ακούγεται σίγουρα όχι καλά… Όσον αφορά τη φραστική αντιπαράθεση δύο άπειρων αντίπαλων 22χρονων σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα δύο ιστορικών συλλόγων…

Παρατήρηση 3:… οφθαλμών αντί οφθαλμού… Εδώ δε θα απαντήσω κάτι. Θα ζητήσω μόνο τον πολύ καλό φίλο και εξαίρετο άνθρωπο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο να πάρει θέση. Σίγουρα η παραπάνω άστοχη τοποθέτηση προσβάλει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που πασχίζουν και μοχθούν καθημερινά για το καλό του μπάσκετ της Ξάνθης. Από την πλευρά μου έκανα την αυτοκριτική μου και μίλησα προσωπικά με τους παράγοντες της Ασπίδας.

Θεωρώ ότι και οι δύο σύλλογοι πασχίζουμε καθημερινά σε πολύ δύσκολες συνθήκες να παράγουμε αθλητισμό και πολιτισμό για το καλό των νέων της περιοχής μας.

Μας ενώνουν πολλά και σε καμία περίπτωση μία νίκη ή μία ήττα δεν πρέπει να θέσουν σε αμφισβήτηση τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ως πρόεδρος και ως σύλλογος θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε προτάσεις, θέσεις, τοποθετήσεις και προβληματισμούς συλλόγων όπως η Ασπίδα Ξάνθης και θα δίνουμε από κοινού αγώνες για το καλό του αθλητισμού.

Να ευχηθώ από καρδιάς καλή συνέχεια στην πορεία της Ασπίδας Ξάνθης και να εκπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κουτουξίδης: Ταλαντούχος αλλά και άκρως αποτελεσματικός… (vid)

Ο Νίκος Κουτουξίδης είναι από τους πλέον ταλαντούχους Θεσσαλονικείς καλαθοσφαιριστές. Κατά…