Κεντρική Basket League Άρης “Αλλαγμένη εικόνα στο εξής, ο κόσμος να είναι μαζί μας”

“Αλλαγμένη εικόνα στο εξής, ο κόσμος να είναι μαζί μας”

mourtos aris

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης μίλησε ο Σπύρος Μούρτος που αναφέρθηκε στον αγώνα με την Οστάνδη αλλά και στην κάκιστη εμφάνιση απέναντι στον Προμηθέα. Αρχικά είπε για το ματς της Τρίτης κόντρα στους Βέλγους:

“Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υποτιμούμε την Οστάνδη, γιατί έχει κερδίσει εκτός έδρας την Telekom Baskets Bonn κι εντός τη Stelmet Zielona Gora. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από ένα παιχνίδι που παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα, να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε τη βελγική ομάδα”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα. Ήταν μια εικόνα που δεν αρμόζει στην ομάδα και δεν αρμόζει στη δουλειά που κάνουμε όλοι μας, παίκτες και προπονητές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη συγκυρία, όπως και το περιστατικό που συνέβη με τον Mπρεντ.

Ήταν μια κακή συγκυρία πραγμάτων, στην οποία εμείς θα μείνουμε ενωμένοι και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Αν και δεν άξιζε αυτή η κακή εμφάνιση στον κόσμο, που αγαπά τόσο πολύ την ομάδα, τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και δεν θα έχουμε τέτοια εικόνα από δω και πέρα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…