Κεντρική Basket League Άρης “Ακολουθεί μια σειρά απαιτητικών παιχνιδιών”

“Ακολουθεί μια σειρά απαιτητικών παιχνιδιών”

dimitris flionis aris

Απαιτητικοί εντός και εκτός έδρας αγώνες περιμένουν στη συνέχεια τον Άρη, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο Έλληνας γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι πρέπει να ανταποκριθούν και να δείξουν καλό πρόσωπο, για να πάρουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Το Σάββατο επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από τη δεκαπενθήμερη διακοπή. Μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες, δουλέψαμε αρκετά παρότι είχαμε απουσίες, λόγω Εθνικής ομάδας και τραυματισμών. Είχαμε χρόνο ώστε να προπονηθούμε τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ώστε να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε πράγματα.

Σε αυτές τις μέρες συμμετείχαμε σε δύο πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες κοινωνικής δράσης που λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο μας, υπό την αιγίδα της ΚΑΕ Άρης. Η πρώτη ήταν η εθελοντική αιμοδοσία και η δεύτερη μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εκδήλωση για τα Special Olympics, όπου παίξαμε μπάσκετ μαζί με παιδιά και με νέους με ειδικές ανάγκες.

Η δύναμη ψυχής, η δίψα για την ζωή και η χαρά για τα απλά πράγματα, που εξέπεμπαν αυτά τα παιδιά ήταν μοναδική και μας έκανε όλους να σκεφτούμε, να συνειδητοποιήσουμε και να εκτιμήσουμε περισσότερο πράγματα που θεωρούμε αυτονόητα. Ήταν μια όμορφη παρένθεση στο διάστημα αυτής της διακοπής.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα, ακολουθεί μια σειρά απαιτητικών εκτός και εντός έδρας παιχνιδιών όπου πρέπει να ανταποκριθούμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο, ώστε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.

Επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Προμηθέας Πάτρας, μια δουλεμένη και ταλαντούχα ομάδα που έχει ξεχωρίσει σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές, βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας στο γήπεδο. Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, σουτάρει αρκετά καλά από την περίμετρο και έχει ικανούς και έμπειρους παίκτες σε όλες τις θέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…