Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Αδικαιολόγητες οι τεχνικές ποινές”

“Αδικαιολόγητες οι τεχνικές ποινές”

Παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρηση του ΓΣΛ Φάρου με τον Κολοσσό Ρόδου είχε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά την αναμέτρηση ότι οι τεχνικές ποινές ήταν αδικαιολόγητες, ενώ σημείωσε ότι περιμένει άμεσα να ενταχθούν στην ομάδα δύο νέοι παίκτες.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα και δυνατή έδρα. Πριν το αγώνα πίστευα ότι θα είχαμε 12 παιδιά, αλλά διαψεύστηκα και βρεθήκαμε με ένα μικρό ρόστερ σήμερα, της τάξης των 8-9 παικτών. Και από την στιγμή που οι 6-7 παίκτες που έπαιξαν περισσότερο, κουράστηκαν ή φορτώθηκαν με φάουλ ή με τεχνικές ποινές, που για μένα ήταν αδικαιολόγητες από την πλευρά των διαιτητών και όχι του Παπαμακάριου. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μανώλης.

πό ‘κει και πέρα, οι λύσεις για εμάς ήταν λίγες και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον Κολοσσό, ο οποίος βρήκε λύσεις από τον Σχίζα, τον Γεωργαλλή, αλλά και από τα νέα παιδιά τον Σταμάτη και τον Παπαδάκη, παρά την καλή δουλειά που κάναμε στον Γκρίφιν και στον Μπρέι. Ήταν ένα παιχνίδι ροής. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά με τις συνθήκες που είχαμε, δεν μπορούσαμε. Προχωράμε για το επόμενο με τον Κόροιβο. Να συγκεντρωθούμε, να ενισχύσουμε την ομάδα με δύο παίκτες που περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…