Κεντρική NBA Υποκλίθηκε στον Γιάννη ο Τζινόμπιλι (vid)
NBA

Υποκλίθηκε στον Γιάννη ο Τζινόμπιλι (vid)

Τζινόμπιλι

Ο Μάνου Τζινόμπιλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που κάνουν, άλλωστε, όλα τα μέλη του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Ο Αργεντινός θρύλος απέδειξε ότι μπορεί να προφέρει σωστά το όνομα του Γιάννη και στη συνέχεια μίλησε για τα ξεχωριστά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του “Greek freak“.

“Το μήκος του κι ο τρόπος που χειρίζεται την μπάλα είναι κάτι το καταπληκτικό ενώ, μπορεί και βλέπει γήπεδο. Όσοι προσπαθούν να τον μαρκάρουν θέλουν να τον κάνουν να σουτάρει μακρινά δίποντα διότι είναι πολύ δύσκολο να κοπεί όταν πηγαίνει προς το καλάθι”, ήταν τα πρώτα λόγια του άσου των Σπερς.

Ο Τζινόμπιλι συνέχισε λέγοντας: “Όταν μπαίνει στο καλάθι με υψηλή ταχύτητα, θα πρέπει να έρθουν 2 άτομα επειδή ο βηματισμός και το μήκος του θα του επιτρέψουν να περάσει οποιονδήποτε”.

Επιπλέον, ο Μάνου αναφέρθηκε στη νέα εποχή που φέρνει ο Γιάννης στο NBA: “Έχει φέρει ένα καινούργιο πακέτο ικανοτήτων και θα πρέπει να προσαρμοστούμε, με τον ίδιο τρόπο που προσαρμοστήκαμε σε παίκτες που ήταν δύσκολο να μαρκάρει κανείς, όπως ο Ντουράντ κι ο ΛεΜπρόν. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει ξεχωριστές ικανότητες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…