Κεντρική NBA Τρομερός Μπούκερ μέσα στο Σικάγο! (vid)
NBA

Τρομερός Μπούκερ μέσα στο Σικάγο! (vid)

devin booker suns 1

Ο Ντέβιν Μπούκερ αποτελεί τον νο,1 πόλο έλξης των Φοίνιξ Σανς, με τον νεαρό σούτινγκ γκαρντ να έχει το ελεύθερο, ώστε να κάνει το κομμάτι του και να πάρει πάνω του πληθώρα προσπαθειών. Αυτό ακριβώς συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι των “ήλιων” της Αριζόνα εναντίον των Σικάγο Μπουλς, με τον 21χρονο να “πυροβολεί” και να δίνει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 104-99.

Συγκεκριμένα, ο Μπούκερ φόρτωσε το καλάθι με 33 πόντους (5/14 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 8/10 βολές) ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπούκερ δεν είναι απλά ένας ενστικτώδης σκόρερ που εκτελεί σε κάθε ευκαιρία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μάθει να διαβάζει καλά την κάθε φάση και να ανιχνεύει το κατάλληλο σουτ στην εκάστοτε επίθεση. Ακόμη, στοχεύει καλά τα μις-ματς, ώστε να παίξει ένας-εναντίον-ενός και φυσικά, είναι καταπληκτικός όταν βγαίνει από σκριν μακριά από την μπάλα, ώστε να σουτάρει για 3.

Επίσης, έχει εξελιχθεί σε έναν ικανό πικ-εν-ρολ παίκτη, έχοντας ευχέρεια και στο κάθετο παιχνίδι. Τέλος, παρουσιάζει βελτίωση στον τρόπο που βλέπει το γήπεδο, με το court-vision που διαθέτει να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, αναλογικά με την ηλικία και τη θέση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του MVP

Εκτός διεκδίκησης του βραβείου MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι …