Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το… ξεχωριστό ρεκόρ του Kόνιαρη

Το… ξεχωριστό ρεκόρ του Kόνιαρη

koniaris antonis

Είναι ξεκάθαρο πως όσο περνά ο καιρός, “ωριμάζει” ακόμη περισσότερο αγωνιστικά και “ξεδιπλώνει” το ταλέντο του. Ο λόγος για τον Αντώνη Κόνιαρη, του οποίου η απόδοση αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά “κλειδιά” για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να “αρπάξει” το “διπλό” απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο νεαρός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς και αυτό το “δείχνουν” οι αριθμοί του. Έχουμε και λέμε…

Πέτυχε 10 πόντους έχοντας μάλιστα 10 ασίστ (οι έξι ήταν στο πρώτο ημίχρονο), πέντε ριμπάουντ αλλά και ένα κλέψιμο. Ο Κόνιαρης στο ντέρμπι με τον Άρη είχε οχτώ ασίστ και έκανε ρεκόρ καριέρας, το οποίο πλέον κατέρριψε στον αγώνα με το Ρέθυμνο αφού έδωσε 10 ασίστ.

Το… καλύτερο παιχνίδι βάσει ranking

Και να ήταν μόνο αυτό; Ο νεαρός στον αγώνα του Σαββάτου (18/11) είχε ένα… ξεχωριστό ρεκόρ όσον αφορά τα παιχνίδια του στη Basket League.  Συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, μια επίδοση που είναι η καλύτερη για τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Την περασμένη σεζόν (2016-17) στο τελευταίο ματς απέναντι στον Άρη, ο Κόνιαρης είχε 19 βαθμούς στο ranking αλλά πλέον αυτή η επίδοση πέρασε στην δεύτερη θέση καθώς το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι το καλύτερο για τον νεαρό μέχρι στιγμής στην κατηγορία, βάσει του συστήματος αξιολόγησης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…