Κεντρική NBA Το ρεκόρ του ΛεΜπρόν απέναντι στον… Τζόρνταν (vid)
NBA

Το ρεκόρ του ΛεΜπρόν απέναντι στον… Τζόρνταν (vid)

lebron james michael jordan

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν την νίκη απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς με 115-107, φθάνοντας τις 3 σερί επιτυχίες κι επιστρέφοντας σε τροχιά θετικού ρεκόρ (8-7). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρασε ακόμη μια μέρα στο “γραφείο” (31 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ), οι παγκίτες έκαναν καλή δουλειά όσο ο “βασιλιάς” βρισκόταν στον πάγκο ενώ η άμυνα έδειξε ελαφρώς βελτιωμένη (6/26 τρίποντα οι Χόρνετς).

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, όμως, έχει να κάνει με τον ΛεΜπρόν αλλά και τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του παιχνιδιού, Μάικλ Τζόρνταν. Ο “MJ” είναι ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς αλλά κάθε φορά που η ομάδα του αναμετράται με τον “βασιλιά”, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς έχει ρεκόρ 24-1 απέναντι στη Σάρλοτ, όσο αυτή βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία του Τζόρνταν! Ο σούπερ-σταρ του Κλίβελαντ, μάλιστα, δεν έχει να επιδείξει καλύτερο ρεκόρ απέναντι σε κάποια άλλη ομάδα, όσον αφορά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (από το 2010 και μετά)!

Συνολικά, ο Τζέιμς έχει ρεκόρ 40-6 στην καριέρα του κόντρα στη Σάρλοτ ενώ έχει πετύχει και το ρεκόρ καριέρας του σε ένα ματς απέναντι στους Μπόμπκατς, όταν φορούσε τη φανέλα του Μαϊάμι (61 πόντοι).

Τα highlights του ΛεΜπρόν

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…