Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το Λαύριο που ξεχωρίζει

Το Λαύριο που ξεχωρίζει

lavrio 1

Το Λαύριο έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ απέναντι στον Κολοσσό, έδειξε όμορφα στοιχεία στο παιχνίδι του και κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη στη προσπάθεια που κάνει στη Basket League. Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ήταν η ομάδα που ξεχώρισε από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.

Μπορεί στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης, ο Κολοσσός να είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, αλλά το Λαύριο, με μια αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε να “γυρίσει” το ματς και να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έμεινε σταθερή στην επίθεση, σκοράροντας κοντά στο μέσο όρο της (80,5 πόντοι μ.ο ανά αγώνα) και δέχτηκε 13 πόντους λιγότερους σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις (75 πόντοι η απόδοση της άμυνας του).

Το συγκρότηματου coach Σερέλη, πήρε σκορ από όλους τους παίχτες, πλην των Παπαδημητρίου και Περράκη, οι οποίοι έμειναν άποντοι. Είχε σωστές αποστάσεις, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για να δράσουν οι Μουρ, Κουζέλογλου και Ουίγκινς και κράτησε τις ισορροπίες στα μετόπισθεν.

Το Λαύριο εμφανίζεται συνεχώς βελτιωμένο, με τους παίχτες να εμφανίζουν ομοιογένεια, πάθος και θέληση για τη νίκη.

panospanagiotopoulos@outlook.com

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…