Κεντρική Γ' Εθνική “Θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις”

“Θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις”

esperos aopa

‘Το 3 στα 3 είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα χωρίς να επηρεάζει τους αρχικούς στόχους μας. Αποτελεί απλώς ένα δείγμα της προσπάθειας και της δουλειάς που καταβάλουμε καθημερινά στο γήπεδο. Αυτά τόνισε ο Θανάσης Ζαφείρης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, όταν ρωτήθηκε για τις τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Έσπερος ΑΟΠΑ.

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Έσπερου ΑΟΠΑ;
“Αρχικός στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει την παραμονή στη κατηγορία το συντομότερο δυνατόν! Δεύτερος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι να αναδειχθούν οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τον κορμό για τα επόμενα χρόνια”.

– Ο δικός σου στόχος;
“Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και να χαρούμε όλοι μαζί αυτή τη διαδικασία”.

-Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;
“Απο τις πρώτες αγωνιστικές φαίνεται ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο! Υπάρχουν σίγουρα 2-3 ομάδες που θεωρητικά είναι πιο αδύναμες, αλλά όλες οι υπόλοιπες μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό”.

-Ποιες ομάδες θα ανέβουν;
“Με τις καλοκαιρινές τους μεταγραφές ο Οίακας Ναυπλίου και ο Γλαύκος έχουν δημιουργήσει πολύ δυνατά ρόστερ. Ομως πιστεύω ότι θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις”.

-Το ότι η ΕΣΚΑ-Η εκπροσωπείται μετά από χρόνια από 6 ομάδες πώς μεταφράζεται;
“Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή ανέκαθεν αποτελούσαν πηγή παραγωγής καλών αθλητών στο χώρο του μπάσκετ! Αυτό δείχνει η μεγάλη εκπροσώπηση των ομάδων στη Γ’ Εθνική και πρέπει να αποτελέσει βήμα για την ανάδειξη των νέων”.

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι του Έσπερου ΑΟΠΑ με Ν. Ιωνία που ακολουθεί;
“Η Ν. Ιωνία προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στην Ακράτα γεγονός που δείχνει τη δυναμικότητα της. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…