Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα βρούμε τον δρόμο μας, θέλουμε έναν ηγέτη…”

“Θα βρούμε τον δρόμο μας, θέλουμε έναν ηγέτη…”

paok 1

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ απέναντι στην Τενερίφη αλλά δεν τα κατάφερε… Πάντως έδειξε καλύτερος σε σχέση με προηγούμενα ματς και υπήρχε βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα. Μετά το τέλος του αγώνα με τους Ισπανούς, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” είπε:

“Ηταν μια μεγάλη μάχη. Παίξαμε καλά αλλά στο τέλος κάποια σημαντικά λάθη μας κόστισαν. Ψάχνουμε με ένα κλικ, με μια εμφάνιση να δώσουμε νόημα σε κάτι που δημιουργείται. Κάποιες λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Οι προπονήσεις γίνονται με εμπόδια και δεν έχουμε αποτελέσματα. Αυτά μας δημιουργούν πρόβλημα. Ολο αυτό το διάστημα μετά το ματς με την Κύμη είχαμε καλά διαστήματα, αλλά αυτό χρειάζεται διάρκεια. Χρειάζεται να μας χαμογελάσει η τύχη, είτε αυτό λέγεται τραυματισμοί, είτε ένα γλίστρημα, είτε ένα ριμπάουντ. Η εικόνα που έχουμε από τις προπονήσεις, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε αισιοδοξία. Αυτή η εικόνα, όμως, χρειάζεται και αποτέλεσμα. Υπάρχει στενοχώρια σήμερα για το ότι δεν κερδίσαμε. Είναι ξεχωριστό το επόμενο ματς (αυτό με τον Άρη)”.

Για την απόδοση των ψηλών: “Σήμερα ο Λίνος είχε φάουλ, ο Μαργαρίτης είχε τρία φάουλ και έτσι το παιχνίδι μας οδήγησε εκεί. Η ομάδα λόγω της ανάγκης και του ότι δεν έπαιζε ο Κρουμπάλι, πήγε σε λύσεις ανάγκες”.

Για τον αντι-Ντίλαρντ και τον Κρουμπάλι: “Η αγορά είναι περιορισμένη, κάνουμε προσπάθεια να βρούμε παίκτη για όλη την χρονιά. Θέλουμε έναν παίκτη με σκορ, έναν ηγέτη ενώ θα δούμε αύριο ή την Παρασκευή αν μας βοηθήσει ο Κρουμπάλι.

Για τις αλλάγες στο ρόστερ: “Για εμάς ήταν αναγκαίο να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θεωρώ πως και χωρίς τον αντικαταστάτη, προσπαθήσαμε. Θέλουμε έναν παίκτη με ηγετική χαρακτηριστικά”.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που χειροκρότησαν: “Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει νίκες. Επειδή γίνεται σοβαρή και ώριμη προσπάθεια, το ότι ο κόσμος μας χειροκρότησε, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κομμάτι με μπασκετικό κόσμο και βλέπει την υγεία στην ομάδα. Είμαστε σε μια φάση δημιουργίας, έχουμε αποτελέσματα που δεν μας αρέσουν. Ο κόσμος μας βοήθησε σήμερα, τον θέλουμε και απέναντι στον Άρη. Ολοι οι Ελληνες έκαναν σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Θα βρούμε τον δρόμο μας γρήγορα”.

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League: “Εχουμε μείνει πίσω. Είμαστε σε δύσκολο στάδιο και θέλουμε νίκες, όπως και στο πρωτάθλημα”.

Για τους Τσόχλα και Χρυσικόπουλο που πήραν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής: “Ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος. Αυτό που έκαναν οι Τσόχλας και Χρυσικόπουλος δείχνουν την συσπείρωση που έχουμε. Είναι προς τιμήν τους. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις μικρό χρόνο συμμετοχής. Η απόδοσή τους ήταν πολύ καλή και μας βοήθησαν πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…