Κεντρική NBA Τα highlights του “διπλού” Γιάννη (vid)
NBA

Τα highlights του “διπλού” Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo bucks 6

Το 9ο νταμπλ-νταμπλ του σημείωσε για φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιστρέφοντας στα παρκέ μετά από 1 παιχνίδι απουσίας. Ο “Greek freak” ηγήθηκε, φυσικά, των Μιλγουόκι Μπακς αλλά η προσπάθειά τους έμεινε ημιτελής, με τους Γιούτα Τζαζ να εκμεταλλεύονται τις αμυντικές τρύπες και να επικρατούν με 121-108.

Όσον αφορά την προσωπική παρουσία του, ο Έλληνας σούπερ-σταρ είχε 27 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής, με 10/18 σουτ και 7/9 βολές. Ο Γιάννης υποδέχθηκε αρκετές μπάλες στο μεσαίο αλλά και το χαμηλό ποστ, προκειμένου να παίξει ένας-εναντίον-ενός ή να διακρίνει τον ελεύθερο παίκτη σε περίπτωση που έρθει νταμπλ-τιμ. Επίσης, σκόραρε από μέση απόσταση, έχοντας αναπτύξει σε ικανοποιητικό βαθμό το step-back από τα 5 μέτρα.

Ακόμη, ο ηγέτης των Μπακς έδωσε σκληρές και physical “μάχες” κάτω από τις δύο ρακέτες, σε ένα ματς που παίχθηκε κατά ένα μεγάλο βαθμό στο μισό γήπεδο. Ως αποτέλεσμα, ο Αντετοκούνμπο σπανίως μπορούσε να κάνει παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο ενώ δεν είχε μεγάλη σταθερότητα στην απόδοσή του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…