Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σπανού: “Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα”

Σπανού: “Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα”

spanou

Η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στη δράση λίγους μήνες μετά την εξαιρετική  πορεία στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και την κατάληψη της τέταρτης θέσης. Οι δύο νέοι σταθμοί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι κατά σειρά η πόλη Αλμάδα (11/11) και η Κοζάνη (15/11) όπου θα αντιμετωπίσει Πορτογαλία και Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.

Η Αρτεμις Σπανού δεν κρύβει την χαρά της που θα φορέσει και πάλι τη γαλανόλευκη φανέλα λέγοντας χαρακτηριστικά. “Χαίρομαι που είμαι και πάλι στην Εθνική Ομάδα. Περιμέναμε καιρό για να είμαστε ξανά όλες μαζί και να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2019”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Η Εθνική μπορεί θεωρητικά να συμμετέχει σε έναν βατό όμιλο, αλλά η διεθνής παίκτρια τονίζει ότι όλες οι αθλήτριες πρέπει να δώσουν το 100% στα δύο παιχνίδια που βρίσκονται προ των πυλών. “Η ομάδα ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο οπότε θα δώσουμε το 100% σε όλα μας τα παιχνίδια. Όσον αφορά στο θέμα της ψηλής είμαι εγώ, η Στέλλα, αλλά υπάρχουν και παίκτριες που θα βοηθήσουν και θα παλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο”.

Η Εθνική Ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα κάτι το οποίο της έχει δώσει αυτοπεποίθηση με την Αρτεμις Σπανού να λέει. “Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ομάδα κερδίζουμε γιατί το θέλουμε πάρα πολύ, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι,  αγωνιζόμαστε με πάθος και παίζουμε για τη χώρα μας. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Ολες έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι αν πάμε στον αγώνα σοβαρές, δούμε τον αντίπαλο στα μάτια και παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που θα μας πουν οι προπονητές δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…