Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Θα αντιμετωπίσουμε ένα πληγωμένο θηρίο”

Σφαιρόπουλος: “Θα αντιμετωπίσουμε ένα πληγωμένο θηρίο”

sfairopoulos
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Βαρκελώνη, εκεί όπου αύριο (3/11) οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι Καταλανοί προέρχονται από 5 σερί ήττες σε Ευρώπη κι Ισπανία, γεγονός, πάντως, που δεν αποπροσανατολίζει τους Πειραιώτες.

“Η Μπαρτσελόνα είναι σαν ένα πληγωμένο θηρίο και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, γιατί και θηρίο είναι και πληγωμένη είναι. Έχει πέντε σερί ήττες σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλει να αντιδράσει. Η αποστολή μας ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι για μια Μπαρτσελόνα που θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας”, δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ερωτηθείς για το “κλειδί” της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, απάντησε: “Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός. Είναι μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες και πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά της ατού. Γενικά έχει ένα γεμάτο και πλήρες ρόστερ με παίκτες ικανούς να σου κάνουν την ζημιά στην καλή τους μέρα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συνολικά έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…