Κεντρική Basket League Άρης Παίζει με Αβελίνο και Γ.Σ.Λ. Φάρο ο Πέτγουεϊ και μετά αποφασίζει

Παίζει με Αβελίνο και Γ.Σ.Λ. Φάρο ο Πέτγουεϊ και μετά αποφασίζει

petway 2

Οπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Άρη την Κυριακή και έδειξε πως δεν αποφάσισε οριστικά αν αποσυρθεί από την ενεργό δράση (παρά τα όσα έγραψε στο twitter), βάσει των όσων μετέφερε σήμερα (12/11) στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής μίλησε με τον “Δράκο” και του μετέφερε πως θα παίξει απέναντι σε Αβελίνο και Γ.Σ.Λ. Φάρο και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του. Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε μεταξύ άλλων πως… “ήρθε η ώρα να σταματήσω να παίζω. Καλύτερα να αποσυρθώ τώρα για το καλό της ομάδας”.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε τετ α τετ με τον Brent Petway μετά το τέλος της σημερινής (12/11) προπόνησης με αφορμή την ανάρτηση του παίκτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αμερικανός forward διεμήνυσε στον προπονητή του ΑΡΗ πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με τη Sidigas Avellino (14/11) και τον Γ.Σ.Λ. Φάρο (18/11) και στη συνέχεια, καθώς θα υπάρξει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, θα σκεφτεί και θα αποφασίσει για το μέλλον του”.

Ατομικό για τρεις

Οσον αφορά το πρόγραμμα του Άρη σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί ώμο από ένα χτύπημα στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ) ο Κουάμε Βον (δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο) και ο Κιθ Μπένσον (έχει ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …