Κεντρική NBA Πέταγε “φωτιές” ο Χάρντεν! (vid)
NBA

Πέταγε “φωτιές” ο Χάρντεν! (vid)

james harden rockets 1

Οι Χιούστον Ρόκετς κατάφεραν, επιτέλους, μετά από 3 ματς να επιβληθούν των Μέμφις Γκρίζλις, επικρατώντας άνετα με 111-96. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν, φυσικά, ο πρωταγωνιστής, αποδεικνύοντας ότι η επιρροή που έχει πάνω στο παιχνίδι της ομάδας του συναντάται πολύ σπάνια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο “Beard” είχε 38 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής, με 11/25 σουτ και 10/14 βολές. Χάρη στην ευστροφία και τον καταπληκτικό τρόπο που διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες, ο Χάρντεν μπορεί και φθάνει σχεδόν πάντα στο επιθυμητό σημείο πάνω στο παρκέ, ώστε να δημιουργήσει και να εκτελέσει.

Ο σούπερ-σταρ του Χιούστον κέρδισε πληθώρα φάουλ, εκμεταλλευόταν τον αριστερό και τον κεντρικό διάδρομο, ώστε να μπαίνει στο καλάθι ενώ έβλεπε μονίμως τον αμαρκάριστο συμπαίκτη, καθώς είναι ένας εκ των κορυφαίων πασέρ του πλανήτη.

Τρομερή βοήθεια παρείχε κι ο Έρικ Γκόρντον με 26 πόντους κι 6/11 τρίποντα, αποδεικνύοντας ότι μια εκ των καλυτέρων “δεύτερων λύσεων” στο NBA ενώ ο Ράιαν Άντερσον πρόσθεσε 12.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…