Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Περικλής Ιακωβάκης στο “Nick Galis hall of famous game”

Ο Περικλής Ιακωβάκης στο “Nick Galis hall of famous game”

iakovakis

Ο πρωταθλητής στίβου στα 400μ. με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης θα λάβει μέρος στο “Nick Galis hall of famous game“, αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη με φιλανθρωπικό σκοπό για την είσοδό του στο Hall of fame. Ο Περικλής Ιακωβάκης είναι ένας εκ των αθλητών με σπουδαίες επιδόσεις και μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο “Nick Galis hall of famous game” δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή να παρευρεθώ στον αγώνα “Nick Galis hall of famous” για να τιμήσουμε έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους του αθλητισμού αγωνιζόμενος με μεγάλους αθλητές απ’ όλους τους χώρους όπως και με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Εύχομαι να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτήν την προσπάθεια καθώς έχει εκτός των άλλων φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η εκδήλωση μάλιστα γίνεται δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου έτσι και δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους έχουν ανάγκη.

Αναφορικά με το μοναδικό Νίκο Γκάλη τόνισε: “Μεγάλωσα με το Νίκο Γκάλη. Όντας παιδί θυμάμαι τη μεγάλη επιτυχία του Ευρωμπάσκετ του ’87 όπως και τη μετέπειτα πορεία του Νίκου Γκάλη που αποτέλεσε το έναυσμα σε χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Πιστεύω ότι ο Γκάλης ήταν από τους πρώτους αθλητές που εισήγαγε την επαγγελματική νοοτροπία στον υψηλό αθλητισμό. Έφερε πράγματα από το εξωτερικό καθώς είχε μία διαφορετική εμπειρία και βιώματα περί αθλητισμού και προπόνησης. Ο τρόπος του βοήθησε κυρίως το μπάσκετ αλλά και γενικά τον υψηλό αθλητισμό και του οφείλουμε όλοι μας πολλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…