Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O Πανάκας έβαλε… πλάτη για την χορηγία του Αμοιρίδη

O Πανάκας έβαλε… πλάτη για την χορηγία του Αμοιρίδη

panakas

Την Δευτέρα (20/11) έγινε γνωστή η -νέα- συνεργασία του Κώστα Αμοιρίδη με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ένα ιδιαίτερα σημαντικό… deal όσον αφορά το χορηγικό κομμάτι του “Δικεφάλου”. Για να “έρθει” αυτή η συμφωνία, πάντως, χρειάστηκε να βάλει το… χεράκι του ο Κώστας Πανάκας, του οποίου το όνομα “έπαιξε” πολύ την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Άρη. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε γραπτή του δήλωση σχετικά με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, μεταξύ άλλων ανέφερε πως λόγω… συμπεριφοράς “να αποφύγει την παρουσία του στο γήπεδο από τον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας” ενώ ο Πανάκας μιλώντας στον “Libero fm” στάθηκε στο ότι “ενοχλεί” η κριτική του και μεταξύ άλλων τόνισε πως… “επειδή προσβάλλομαι θα τα δώσω τα διαρκείας, όχι επειδή το ζητάνε αυτοί”.

Ανεξάρτητα της όποιας άποψης έχει ο καθένας για τον Πανάκα μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, το δεδομένο είναι πως αποτελεί έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει οικονομικά στον ΠΑΟΚ και δίχως να τον ενδιαφέρει η προβολή του έχει βοηθήσει την ομάδα “αθόρυβα”. Και αυτό το έκανε και όσον αφορά την χορηγία του Αμοιρίδη… Με τον τελευταίο ο Πανάκας έχει μια στενή σχέση (είναι κουμπάρος του) και η αλήθεια είναι πως έπαιξε τον ρόλο του ώστε ο Αμοιρίδης να “δώσει” χορηγία στο τμήμα μπάσκετ.

Η -χορηγική- συμφωνία του Ελληνα επιχειρηματία με την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει εδώ και δύο εβδομάδες (άσχετα αν το deal ανακοινώθηκε την Δευτέρα), πριν δηλαδή το ντέρμπι με τον Άρη και τα όσα ακολούθησαν μετά με την ΚΑΕ και τον Πανάκα. Η ουσία είναι πως ο τελευταίος έβαλε… πλάτη προκειμένου ο Αμοιρίδης να “ζεσταθεί” (σ.σ. θυμίζουμε πως το 2016 είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό πως “όσον αφορά το μπάσκετ, εκεί θα μπορούσα να πω ότι έχω αρκετά παράπονα“) και να συνεισφέρει χορηγικά στον “Δικέφαλο” αφού το προηγούμενο διάστημα τον είχε επηρεάσει θετικά για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ. Στο μεταξύ, κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα πιθανότατα θα γίνει συνάντηση εκπροσώπων συνδέσμων με τον Πρέλεβιτς. Τουλάχιστον αυτή η σκέψη υπάρχει, εκτός κι αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…