Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Νιώθουμε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη όπου κι αν αγωνιστούμε”

“Νιώθουμε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη όπου κι αν αγωνιστούμε”

aek 3

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον ρυθμό και τη ψυχολογία που έχει αποκτήσει το Λαύριο, έπειτα από τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Ρέθυμνο και Κολοσσό, τονίζοντας ότι η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη όπου κι αν αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
“Έπειτα από δύο πολύ καλές εμφανίσεις και δύο σπουδαίες νίκες, κόντρα στο Ρέθυμνο και στον Κολοσσό, έχουμε βρει ρυθμό και καλή ψυχολογία ώστε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε στη συνέχεια της σεζόν. Η ομάδα παίζει καλά, αξιοποιεί το πολύ καλό ρόστερ που διαθέτει και πλέον νιώθουμε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη όπου κι αν αγωνιστούμε.

Ο προσεχής αντίπαλος μας, ο Κόροιβος, είναι πραγματικά πολύ ισχυρή και σκληρή ομάδα. Έχει αποδείξει πως ειδικά στο γήπεδο του, είναι ικανός να νικήσει κάθε αντίπαλο. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά, προπονηθήκαμε σκληρά και θα πάμε στην Αμαλιάδα να δώσουμε τη μάχη μας.

Πιστεύω ότι ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο, ο ρυθμός του αγώνα θα παίξει τον σπουδαιότερο ρόλο στην έκβαση του ματς. Εμείς δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε καμία περίπτωση από τον ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλλει ο Κόροιβος. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να πάμε το ματς εκεί που θέλουμε εμείς. Αν επιβληθούμε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …